понеділок, 14 травня 2012 09:37

Porsche 918 Spyder вперше помітили на дорожніх тестах
6

Фото: Фото: motorauthority.com

Передсерійний прототип гібридного суперкара Porsche 918 вперше помічений фотошпигунам на дорожніх тестах в Німеччині. Судячи зі знімків, він отримав дещо видозмінений порівняно з концептом дизайн і більш просторий салон.

Як зазначають деякі експерти, дорожній екземпляр Porsche 918 отримав дещо інше оформлення передньої частини, капот спрощеної форми і довші двері. Це і дозволяє говорити про збільшений простір салону. Помітно також, що більш вертикальним стало лобове скло. Дах родстера складається з двох знімних карбонових панелей.

Повнопривідний суперкар оснащений гібридною силовою установкою, що складається з 4,6-літрового V8 і двох електродвигунів. Сумарна потужність силових агрегатів перевищує 760 к.с. і розганяє автомобіль до 100 км/год приблизно за 2,8 секунди. Разом з тим розрахункова витрата палива Porsche 918 не повинна перевищити 3 літрів на 100 км.

У Цуффенхаузені збираються побудувати тільки 918 примірників свого гібридного суперкара. Виробництво Porsche 918 Spyder стартує 18 вересня 2013 року. В одному з прийнятих в Європі форматів цю дату можна записати, як 9/18.

Зараз ви читаєте новину «Porsche 918 Spyder вперше помітили на дорожніх тестах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути