Ексклюзиви
четвер, 06 червня 2019 19:17

Понад 360 електромобілів Nissan надав для Ліги чемпіонів

Понад 360 електромобілів Nissan надав для Ліги чемпіонів
Nissan передав в офіційний парк фіналу Ліги чемпіонів УЄФА 363 електромобілі. Фото: nissan-global.com

Nissan передав в офіційний парк фіналу Ліги чемпіонів УЄФА 363 електромобілі. Це моделі LEAF і мікроавтобус e-NV200. Їх використали для перевезень гостей чемпіонату з футболу у Мадриді. Це найбільший офіційний електромобільний парк за час проведення фіналу чемпіонату. Загальний сумарний пробіг - орієнтовно 200 тис. км, порахували в компанії.

Nissan уже 5-й сезон офіційний автомобільний спонсор найбільшого в світі щорічного спортивного заходу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Двигун Kawasaki, 21 "коняка" і швидкість до 8 км/год - представили самохідну косарку

"Фінал Ліги чемпіонів і електромобілі Nissan прекрасно поєднуються одне з одним, оскільки викликають захоплення і лідирують кожен у своїй галузі. Ми із задоволенням запропонували відвідувачам цього заходу самим перевірити, що таке транспорт з нульовими викидом прямо на вулицях Мадрида. Міста, яке вже перебуває на "передовій електромобільної революції", - сказав Гарет Дансмор, директор з маркетингових комунікацій Nissan Europe.

Для підтримки міської інфраструктури компанія Nissan встановила в Мадриді 36 зарядних станцій до фіналу футбольного турніру.

Електромобіль Nissan LEAF збирають на заводі компанії Nissan в місті Сандерленд (Великобританія). LEAF є світовим бестселером серед електромобілів. По всьому світу продано вже понад 410 тис. екземплярів. В Європі тільки за 2018 рік реалізовано 41 589 електромобілів.

Зараз ви читаєте новину «Понад 360 електромобілів Nissan надав для Ліги чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути