Ексклюзиви
четвер, 16 серпня 2018 16:40

"Пріуси" закінчились: поліцейські пересядуть у ЗАЗи

"Пріуси" закінчились: поліцейські пересядуть у ЗАЗи
Київський "Автоцентр на Кільцевій" поставить поліції 52 автівки спецпризначення. Фото: Авто 24

Київський "Автоцентр на Кільцевій" поставить поліції 52 автівки спецпризначення.

Авто будуть на базі ЗАЗ Sens TF 698K 2017 року випуску по 199 тис грн. на загальну суму 10,34 млн грн, повідомляють в системі "Прозорро".

Кожен автомобіль матиме систему кондиціонування, а із спеціального обладнання – кольорографічні схеми та написи на кузові авто.

На торгах єдиним конкурентом ТОВ "Автоцентр на Кільцевій" було ТОВ "Крафт-авто". Його пропозиція була вищою – 11,18 млн грн.

Також "Єврокар" поставить 15 автомобілів спецпризначення на базі Skoda Superb Ambition 1.8 TSI/132 kW 6 MG 2018 року випуску по 663 тис грн. на загальну суму 9,94 млн грн. Кожен автомобіль матиме фронтальні та бокові подушки безпеки водія і переднього пасажира, клімат-контроль, пакет "Погана дорога", а із спецобладнання – сигнальний світлодіодний пристрій синього кольору на магнітній основі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нацполіція отримає 400 чеських авто

Крім того, згідно з даними системи "Прозорро", у середині липня Національна поліція України уклала угоди з:

ТОВ "Валідус спец авто" на поставку 10 автомобілів спецпризначення на базі вантажно-пасажирських міні фургонів Ford Transit на загальну суму 14,46 млн грн.

ТОВ "Спец-ком-сервіс" щодо закупівлі 26 автомобілів спецпризначення на базі вантажно-пасажирських міні фургонів для перевезення 9-ти осіб, взятих під варту, CKC-FT-M2 Ford Transit на 39,15 млн грн.

ТОВ "Спец-ком-сервіс" на поставку 16 легкових автомобілів спецпризначення типу седан на базі Fiat Tipo на загальну суму 5,69 млн грн.

ТОВ "Спец-ком-сервіс" на поставку 3-х легкових автомобілів спецпризначення типу седан СКС-FTP-ПС на базі Fiat Tipo на загальну суму 1,18 млн грн.

ТОВ "Єврокар" на закупівлі 52 легкових автомобілів спецпризначення типу седан Skoda Rapid Active6MPI/81 kW на загальну суму 18,08 млн грн.

Основу автопарку Національної поліції складають японські Toyota Prius і Mitsubishi Outlander PHEV, які закуповували в рамках співпраці за Кіотським протоколом. Угода з купівлі машин Mitsubishi стала предметом кримінального розслідування.

Зараз ви читаєте новину «"Пріуси" закінчились: поліцейські пересядуть у ЗАЗи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути