Ексклюзиви
понеділок, 06 вересня 2021 10:09

Показали перший електричний Mercedes Ґелендваґен
9

7 вересня в Мюнхені дебютує електричний позашляховик Mercedes Concept EQG - передсерійний прототип майбутнього електричного Ґелендваґена.

EQG став електричною версією покоління G-Class, повідомляє пресслужба Mercedes-Benz. У прототипі використали пізнаваний силует ґелика з усіма знаковими елементами.

"Звична для лінійки EQ чорна панель за допомогою світлодіодних елементів імітує малюнок традиційної радіаторної решітки. Concept EQG оснащений 22-дюймовими колесами з алюмінієвого сплаву з ексклюзивним дизайном. Замість запаски встановили ящик для зберігання зарядного кабелю", - ідеться в повідомленні.

Електричний позашляховик має повний привід. Це реалізували установкою окремого електромотора на кожне колесо. Зберегли також двоступеневу коробку для підвищення тягових можливостей на бездоріжжі.

Фото: media.daimler.com

Зараз електрична лінійка EQ налічує три кросовери та флагманський седан EQS - електричний аналог S-Class. Також у Мюнхені дебютували EGE як альтернатива традиційному E-Class і високопродуктивний варіант AMG EQS.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ґелик і Mercedes-AMG GT "одягнули" в різдвяні светри

В Україні вперше сертифікували автомобіль, що заправляють воднем. Сертифікація автомобіля японської марки Toyota тривала 1,5 місяця. Його потрібно було правильно класифікувати, щоб відповідав чинним стандартам безпеки. На наступне розмитнення водневого автомобіля знадобиться три дні. Автомобіль поки що заправлятимуть у Польщі.

Зараз ви читаєте новину «Показали перший електричний Mercedes Ґелендваґен». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути