вівторок, 08 грудня 2020 14:49

Гелик та Mercedes-AMG GT "одягнули" у різдвяні светри
6

Компанія Mercedes-Benz представила моделі Mercedes-AMG GT і позашляховик G-Class у спеціально створених різдвяних образах. Машини виглядають схожими на новорічні подарунки, оскільки їх "одягнули" у стилі "потворних різдвяних светрів".

Фото автівок у святкових лівреях Mercedes-Benz опублікувала у Facebook під хештегом #UglySweaterCars.

Светри з незвичайними малюнками стали популярними в Америці 1980-х. Їхня популярність набрала обертів завдяки тенденції розміщувати на светрах максимально дивні візерунки, тож згодом вираз "потворний різдвяний светр" перетворилося на мем. У таких светрів навіть з'явилося власне жартівливе свято, яке відзначають у передостанню п'ятницю грудня, цьогоріч 18 числа.

Фото: facebook.com/MercedesBenz

Компанія вже зазначила, що двома порціями екстравагантних знімків справа не обмежиться. Які саме моделі Mercedes-Benz отримають "светрики" наступними, чи можна буде їх придбати, не уточнюється.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Потворні светри та оксамитові торти" - українка розповіла без чого не буває Різдва у США

Бренд Swarovski разом з маркою Tipsy Elves створив трикотажний виріб вартістю $30 тис. - 788 тис. грн. Светр відомий як "Найдорожчий у світі потворний різдвяний светр". Інкрустований 24 274 кристалами Swarovski. На створення виробу знадобилося 52 дні.

Зараз ви читаєте новину «Гелик та Mercedes-AMG GT "одягнули" у різдвяні светри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути