Ексклюзиви
середа, 21 липня 2021 15:55

За $13 тис. і з "повним фаршем" - презентували нові авто британського бренду MG
10

Відбулася презентація нових моделей MG. Їх продаватимуть в Україні
Фото: Володимир Мукан
Відбулася презентація нових моделей MG. Їх продаватимуть в Україні
Седан MG 5 коштуватиме від 13,5 тис. доларів
Місце водія автомобіля MG 5
Кросовер В-класу MG ZS продаватимуть за ціною від 16,5 тис. доларів

У селі Капітанівка Київської області відбулася презентація лінійки нових моделей британського бренду MG. Машини цієї моделі знову офіційно продаватимуть в Україні. Цим займатиметься компанія Winner Imports Ukraine, яка є офіційним імпортером Ford, Volvo, Porsche, Jaguar, Land Rover, Bentley.

Нові машини виставили перед будівлею компанії-імпортера. Серед них – седан В-класу MG 5, кросовер С-класу MG HS, а також два варіанти кросовера В-класу – з бензиновим та електричним двигуном. Кожен автомобіль можна випробувати під час тест-драйвів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зі світлодіодними фарами й круїз-контролем "у базі" - презентували новий Renault Captur

Під брендом MG англійці виробляють автомобілі з 1924 року. З 2009-го марка належить китайському концерну SAIC. Проте штаб-квартира й відділ дизайну однаково працює в Лондоні. Виробництво - в Китаї.

В Україні стартують продажі одразу п'яти моделей. Одна з них електрична. На всі бензинові легковики даватимуть офіційну гарантію п'ять років або 150 тис. км. На електричні - сім років або 150 тис. км.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сам крутить кермо й має спортивну підвіску - тест-драйв нового Ford Kuga

"З вересня цього року в Україні запрацюють 12 дилерських центрів бренду MG. Вони будуть розміщені поряд із салонами Ford. Маємо амбітний план - продати до 2025 року 10 тис. автомобілів MG, - говорить Сергій Носенко з Winner Imports Ukraine. – Обслуговуванням цих машин займатимуться фахівці з центрів Ford".

Автор: Володимир Мукан
  Седан MG 5 коштуватиме від 13,5 тис. доларів
Седан MG 5 коштуватиме від 13,5 тис. доларів

Найдешевшим із лінійки машин бренду є седан класу В+ MG-5. Він коштує від $13,5 тис. Авто має триманий сучасний дизайн, просторий салон.

Модель оснащують атмосферним двигуном 1,5 л на 115 к. с. і механічною коробкою передач. У дорожчих комплектаціях авто обладнане варіатором.

Автор: Володимир Мукан
  Кросовер В-класу MG ZS продаватимуть за ціною від 16,5 тис. доларів
Кросовер В-класу MG ZS продаватимуть за ціною від 16,5 тис. доларів

MG ZS - кросовер В-класу. Його пропонують із легкосплавними дисками, рейлінгами для кріплення дахового багажника й накладками з нефарбованого пластика периметром кузова. Об'єм багажного відсіку - 448 л.

Оснащують модель також атмосферним бензиновим двигуном 1,5 л потужністю 115 к. с. У дорожчому виконанні можна обрати 1,3-сильний турбований силовий агрегат.

У "базі" новинка коштує від $16,5 тис. У топовій комплектації - $22,7 тис.

Автор: Володимир Мукан
  Електромобіль MG ZS EV проїжджає на одному заряді 263 км
Електромобіль MG ZS EV проїжджає на одному заряді 263 км

MG ZS EV - це електричний кросовер з кузовом моделі ZS. Зовні електричну версію можна розпізнати за люком порту заряджання в решітці радіатора. Салон машини має деякі відмінності, особливо в торпеді.

Під капотом моделі електродвигун потужністю 140 к. с. Батарея встановлена під днищем машини. Вона розрахована на 44,5 кВт-год. Її заряду вистачає на 263 км пробігу за розрахунками WLTP.

Автор: Володимир Мукан
  MG HS
MG HS

MG HS - найбільший кросовер марки з тих, які продають в Україні. Це машина С-класу. Її оснащують потужнішими силовими агрегатами. Можна обрати з бензиновим турбованим двигуном 1,5 л потужністю 169 к. с. чи бензиновий на 2 л з турбіною на 228 к. с. Автоматичні коробки передач можуть бути шести- або семиступеневими. Коштує таке авто в середній комплектації $22,5 тис.

Крім цього, планують до кінця 2021-го розпочати продаж електромобіля MG Marvel R.

Автомобілі під брендом MG уже продавали в Україні. Але через кризу компанія-імпортер припинила постачання. Зараз країною їздить приблизно 2 тис. машин MG.

Зараз ви читаєте новину «За $13 тис. і з "повним фаршем" - презентували нові авто британського бренду MG». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути