Ексклюзиви
середа, 28 лютого 2024 12:19

Peugeot показав оновлений бюджетний кросовер
3

До офіційної прем'єри готують новий сімейний кросовер Peugeot 5008. Виробник поступово розкриває подробиці щодо новинки на тлі майбутнього дебюту моделі.

Практичний недорогий автомобіль нещодавно показали у Instagram зсередини та частково розкрили оновлений інтер'єр автівки.

На відео можна помітити сучасне оснащення, декілька моніторів та стильну комбінацію оздоблювальних матеріалів.

Новий Peugeot 5008 третього покоління дебютує у серпні.

Вперше в історії моделі покупці зможуть придбати повністю електричну модифікацію Peugeot E-5008. За основу використали новий Peugeot 3008. Більший варіант 5008 стане його подовженим варіантом із практичним семимісним салоном.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Peugeot France (@peugeotfrance)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Apple згортає масштабний проєкт, над яким таємно працювала 10 років

Новий Peugeot 3008 третього покоління перетворили на стильний купе-кросовер з обтічним силуетом, завдяки чому автівка виглядає спортивнішою. У свою чергу новий 5008 збереже більш традиційний силует, щоб запропонувати максимально місткий інтер'єр.

Оновили зовнішню світлотехніку та додали великі повітрозабірники із хромованим декором. Водночас великий сімейний кросовер Peugeot залишиться пізнаваним і органічно впишеться в оновлений модельний ряд.

Купити Peugeot 5008 нового покоління можна буде у різних гібридних версіях. Електричні варіанти мають запас ходу у діапазоні 400-700 км.

У Сполучених Штатах Америки купе Audi A5 2012 року продали всього за $25. Чорна Audi продавалася на страховому аукціоні.

Зараз ви читаєте новину «Peugeot показав оновлений бюджетний кросовер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути