Ексклюзиви
вівторок, 26 квітня 2011 11:29

Восени Україну чекає дефіцит автомобілів Mazda і Subaru - експерти

Восени Україну чекає дефіцит автомобілів Mazda і Subaru - експерти

Через наслідки землетрусу в Японії з кінця літа в Україні очікуються проблеми з поставками автомобілів деяких японських брендів.

Про це порталу "Дело" повідомив менеджер з маркетингу компанії Subaru України Олег Давиденко.

Він вважає, що черги на автомобілі марки Subaru можуть виникнути в кінці літа - на початку осені. За його словами, приблизно в цей же період часу проблеми з наявністю автомобілів почнуться у Mazda і Suzuki.

На думку генерального директора ДП "АВТО Інтернешнл", офіційного імпортера автомобілів Mazda і Suzuki в Україні, Олени Дуніної, брак автомобілів Mazda і Suzuki очікується на початку осені.

"Деякі виробничі потужності Mazda і Suzuki перебувають на постраждалих територіях Японії. Тому наприкінці літа ми очікуємо брак автомобілів деяких комплектацій", - сказала вона.

Дуніна запевнила, що проблеми з браком автомобілів матимуть тимчасовий і не масовий характер.

У компанії Honda і Toyota не змогли сказати про можливі проблеми з поставками автомобілів.

"Як саме ситуація в Японії позначиться на Україну, ми поки не готові сказати. Зараз йде оцінка впливу", - сказала менеджер з піару компанії Honda Ukraine Олена Чеженко.

Директор департаменту маркетингу та реклами компанії "Торговий дім - НІКО", офіційного імпортера Mitsubishi Motors в Україні Ярослав Вовк зазначив, що ситуація з постачанням запасних частин, комплектуючих продовжує поліпшуватися.

"Mitsubishi Motors повідомила про відновлення безперервного виробництва з 18 квітня. Складнощів бути не повинно", - сказав він.

Менеджер компанії Nissan-Україна Володимир Іванов сказав, що у найближчі півроку в його компанії вистачить автомобілів для реалізації.

"У компанії дуже широка база постачальників. Тому ми не очікуємо серйозних проблем з поставками автомобілів", - зазначив він.

Зараз ви читаєте новину «Восени Україну чекає дефіцит автомобілів Mazda і Subaru - експерти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути