четвер, 06 липня 2017 15:46

Opel стане французький

Opel стане французький
Автовиробник Opel зникне і стане частиною Peugeot Citroen Фото: epravda.com.ua

Європейська комісія схвалила поглинання німецької автомобільної компанії Opel французьким автоконцерном Peugeot Citroen.

Концерн отримає повний контроль над компанією Opel. Антимонопольні регулятори ЄС дозволили французам без додаткових умов придбати німецьку автокомпанію, яка до цього 88 років належала американському гіганту General Motors, що вийшов із важкої кризи. Про це пише news.finance.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Peugeot представив оновлену модель 5008

Загалом за €1,3 млрд французи придбають німецьку Opel і британську Vauxhall. Після отримання контролю над Opel концерн Peugeot Citroen стане другим за розмірами європейським автовиробником після німецького Volkswagen. Це також дозволить йому обійти французького конкурента Renault.

Остаточно процес поглинання завершать наприкінці липня.

У Парижі під час тенісного чемпіонату "Ролан Гаррос" представили безпілотний Peugeot 3008. Новий Peugeot 3008 обладнаний системою автономного пілотування. Вона містить програмне забезпечення і кілька десятків сенсорів, розташованих по периметру транспортного засобу. Крім того, він має спеціальну посилену систему безпеки з шістьма подушками, розташованими по всьому салону.

Зараз ви читаєте новину «Opel стане французький». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути