вівторок, 07 червня 2011 12:14

Opel офіційно представив фото нової Astra GTC
15

Фото: Фото: Opel

Німецький автовиробник Opel оприлюднив офіційні фото нової моделі - Astra GTC.

Автомобіль поєднує в собі динамічний образ і аналогічні за характером драйверські якості.

Для Astra GTC пропонуватимуть чотири варіанти моторів: один дизельний і три бензинових. Модернізований 2-літровий турбований "дизель" розвиває 165 л.с. і 380 Нм крутного моменту і агрегатується з 6-ступінчастою "механікою". У цю ж комплектацію моделі входить система "старт-стоп". До "сотні" автомобіль з дизелем розганяється за 8,9 сек. Максимальна швидкість становить 210 км / год. Витрата палива становить лише 4,9 л на 100 км.

Система "старт-стоп" також входить в стандартне оснащення двох інших варіантів Astra GTC, оснащених 1,4-літровим турбованим мотором потужністю 120 і 140 к.с. і обертовим моментом 200 Нм. Обидва двигуни поєднуються з 6-ступінчастою "механікою". Витрата палива становить 5,9 л на 100 км. Топовим є 180-сильний 1,6-літровий турбодвигун, що розвиває максимальну швидкість в 220 км / ч. Більше моторів буде запропоновано ближче до осінньої прем'єрі моделі.

З інноваційних систем новинка буде оснащуватися технологією розпізнавання дорожніх знаків TSR (Traffic Sign Recognition), системою попередження сходу з смуги LDW (Lane Departure Warning), а також функцією попередження водія про наближення до попереду йде автомобілю FDI (Following Distance Indication).

Замовлення на автомобіль у Європі приймаються з 7 червня поточного року, тобто вже сьогодні. Ціни на модель починаються від 21 750 євро (за Astra GTC Enjoy з 1,4-літровим 120-сильним турбомотором) до 27 855 євро (за Astra GTC Sport з 2-літровим турбодизелем потужністю 165 к.с.). 

Зараз ви читаєте новину «Opel офіційно представив фото нової Astra GTC». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути