середа, 11 вересня 2013 17:20

Opel Monza похвастався своїми крилами в Франкфурті
15

Фото: Фото:carscoops

Opel у Франкфурті показав концепт Monza.

Розробка продовжує традиції купе Opel Monza 1977 року, яке дебютувало на тому ж Франкфуртському автошоу 36 років тому.

Opel Monza Concept має дуже рельєфний кузов. У його зовнішності домінують величезних розмірів двері в стилі крила чайки. Іншою примітною деталлю стали повітрозабірники у формі бумеранга, розташовані перед колісними арками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Nissan презентував обновлений X-Trail

Довжина автомобіля 4,69 метра, а висота 1,31 метра. Також Monza може похвалитися просторим інтер'єром і великим об'ємом багажника (500 літрів).

Усередині салону розміщено 18 світлодіодних проекторів, які створюють безперервний адаптивний багатофункціональний дисплей, який можна вважати світовою прем'єрою для автомобіля. Область відображення інформації та фон можуть бути індивідуально налаштовані. Управління здійснюється голосом або кнопками на кермі.

Представлений у Франкфурті зразок оснащений електроприводом, що працює разом з новим 1-літровим трициліндровим турбодвигуном SIDI на стиснутому природному газі (а не на бензині).

Зараз ви читаєте новину «Opel Monza похвастався своїми крилами в Франкфурті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути