Ексклюзиви
понеділок, 13 листопада 2017 09:40

Opel готує конкурента кросоверу Skoda Kodiaq

На конференції, присвяченій стретегії розвитку німецького бренда після приєднання до групи PSA, показали перший скетч-дизайн новинки від Opel.

У компанії планують випустити конкурента кросоверу Skoda Kodiaq. Модель, яку світ побачить 2020 року, спроектують на платформі французької автомобілебудівної компанії PSA - EMP2.

Автор: Твоя Машина
  Новий кросовер буде також і з електричним двигуном
Новий кросовер буде також і з електричним двигуном

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали ексклюзивний спортивний Opel

Відомо, що автомобіль буде середнього розміру. Крім традиційних двигунів, одна з модифікацій матиме електричний. За словами представників компанії, новинка в модельному ряді займе місце флагманського кросовера, пише "Твоя Машина".

На першому скетч-дизайні помітно, що в автомобіля немає решітки радіатора. Це ще раз доводить, що він отримає електричну силову установку.

На території Державного музею авіації під час найбільшого технічного фестивалю показали довоєнний Opel P4 1935 року. З 1935-го по 1937 рік на заводі в Руссельхаймі випустили близько 66 тис. таких авто.

Каркас автомобіля частково дерев'яний. Машина - дводверна, двері відчиняються за рухом. Перед ними прикріплені вінкери - вказівники поворотів з лампами всередині. Такі встановлювали на автівках у першій половині ХХ ст. Повороти ліворуч і праворуч вмикаються за допомогою ручки в салоні. Адже електрика в автомобілі задіяна тільки на роботу фар.

Зараз ви читаєте новину «Opel готує конкурента кросоверу Skoda Kodiaq». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути