четвер, 14 травня 2020 16:42

Opel активно тестує компактний кросовер Mokka

Компанія Opel активно тестує кросовер Mokka другого покоління.

Нові фотографії з тест-драйву опублікували в мережі.

Авто все ще покриває камуфляж, однак загальні форми не залишаються поза увагою. Порівняно з першим поколінням автомобіль змінився дуже істотно. Помітно, що новинка займе місце поряд із Crossland X і Grandland X у модельному ряду марки.

Автор: avtodream.org
  Тестують новий Опель
Тестують новий Опель

Новий Mokka побудований на платформі CMP від ​​концерну PSA, що споріднює його з автомобілями Peugeot 2008 і DS 3 Crossback. Розмір колісної бази - 2555 мм.

Розробники збільшили жорсткість кузова на 30%, при цьому маса авто знизилася на 120 кг за рахунок переходу на нову платформу.

Відомо, що модель отримає не тільки бензинові й дизельні мотори, але ще й версію з електродвигуном. Її віддача становитиме 136 к. с. А от повнопривідної версії не буде через перехід на нову платформу. Вихід автомобіля намічено на кінець нинішнього року, а прем'єрний показ відбудеться раніше.

Автор: avtodream.org
  Тестують новий Опель
Тестують новий Опель

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні помітили Mercedes Brabus за 6 млн

Кабінет міністрів України вніс зміни до Правил дорожнього руху. Завдяки цьому таксі зможуть використовувати смуги для маршрутних транспортних засобів.

Зараз ви читаєте новину «Opel активно тестує компактний кросовер Mokka». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути