понеділок, 05 березня 2018 16:15

Офіційно презентували Mercedes-AMG C43
19

Фото: cnet.com

Німецький виробник офіційно презентував Mercedes-AMG C43 2019.

Оновлений Mercedes-AMG C43 покажуть на автосалоні у Женеві, пише autocentre.

Авто має рестайлінгові фірмові решітки радіатора. У передньому бампері - повітрозабірники. Кузов оснащений гладким спойлером і подвійною хромованою вихлопною. Авто оснастили розробленими для цієї моделі колісними дисками. Їхня аеродинаміка оптимізована для кращого охолодження гальмівних механізмів.

Автор: cnet.com
 

У салоні - шкіряні сидіння, оздоблення інтер'єру з чорного дерева та червоні ремені безпеки. Також алюмінієві спортивні педалі з чорними шпильками. Рульове колесо AMG від Nappa. Усередині авто оснастили 10,25-дюймовим мультимедійним дисплеєм.

Автор: cnet.com
 

Модель C43 Sedan має 5 режимів водіння. Це - "Комфорт", "Спорт", "Спорт +", "Індивідуальний" і "Слизький". Його створили спеціально для зими.

Mercedes-AMG C43 оснастили 3-літровим двигуном V-6. Потужність мотора 385 к.с. Крутний момент - 384 Нм. Двигун працює з автоматичною коробкою передач Speedshift TCT 9G з дев'ятьма швидкостями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Створений для поколінь" - як рекламують найбільш очікувані автомобілі Женевського салону

До "сотні" автомобіль розганяється за 4,6 с. Максимальна швидкість - 210 км/год.

Німецька компанія Mercedes-Benz показала перші зображення серійного електричного кросовера. Їх зробили під час тестів новинки. Mercedes EQC тестували в умовах снігу, холодного вітру і 35-градусного морозу в північній частині Швеції на тестовому полігоні містечка Аржеплог в Лапландії.

Зараз ви читаєте новину «Офіційно презентували Mercedes-AMG C43». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути