вівторок, 11 вересня 2012 16:44

Новий Opel Astra показали на "Столичному автошоу"
13

Фото: Фото: Володимир Мукан

На 9-му "Столичному автошоу", що пройшло у Києві на вихідних, представили Opel Astra sedan. Автомобіль виконано в новому стилі німецької марки. Він нагадує дизайном Opel Іnsignia й Opel Meriva.

Авто має великий дутий капот, злегка випуклі колісні арки та нову фірмову решітку радіатора. Нижня частина фар та ліхтарів зигзагоподібна, схожа на "опелівську блискавку". Контури бічних вікон і дверні ручки автомобіля обрамлені хромованим контуром. Седан став більший за попереднє покоління Astra. Його довжина — 4658 мм, ширина — 1817 мм, висота — 1476 мм, колісна база - 2685 мм. Проте обсяг багажника у 460 літрів при таких розмірах міг би бути більшим. Наприклад, у Chevrolet Aveo – 502 л, у Kia Rio – 490 л.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Компактність та малий літраж: ТОП-10 найпопулярніших авто Європи

Салон машини дуже схожий на салон Opel Іnsignia, але значно менший. Кермо, сидіння, важіль коробки передач обтягнуті сірою шкірою, по центру торпеди встановлений мультимедійний центр із вбудованим навігатором. Біля прикурювача — слот не лише для флешки, а й для карти пам'яті.

"Цей автомобіль суттєво відрізняється від попереднього покоління Astra. Цьогоріч були представлені Astra хетчбек і Astra універсал, тепер модельний ряд доповнений найпопулярнішим в Україні кузовом седан, - каже Максим Твердоступ, консультант з продажу автомобілів "Автоцентру на Столичному". - Машина оснащена демпферними амортизаторами. Їх можна налаштовувати на різний тип доріг — "звичайний", "тур", "спорт." У спортивному режимі амортизатори стають жорсткішими, у режимі "тур" - навпаки, вони добре "ковтають" глибокі нерівності, в салоні вибоїни зовсім не відчуваються."

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Європі назвали найкращі автомобілі 2010 року (ФОТО)

Машину оснащатимуть чотирма бензиновими двигунами на вибір — від 100 до 180 к.с. та двома дизельними — потужністю від 110 до 130 к.с.

"Також можна буде обирати між 6-ступеневим "автоматом" і "механікою". У повній комплектації у машину встановлюватимуть круіз-контроль, який може пригальмовувати й зупинятися перед перешкодою. Біксенонові фари повертають разом із кермом, вони самі регулюють пучок світла, залежно від темряви."

Opel Astra у повній комплектації також обладнаний системою, що зчитує дорожню розмітку та знаки й виводить на дисплей панелі приладів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Opel розсекретив зовнішність нової Astra GTC

"Споживає Opel із бензиновим двигуном на 140 "коней" 5,5 літри пального на 100 кілометрів у змішаному циклі. Така низька витрата досягнута завдяки системі "старт-стоп". Вона глушить машину в пробці."

В Україну постачатимуться машини із підвищеним кліренсом — 16 сантиметрів та металевим захистом двигуна. Вартість Opel Astra у базовій комплектації 167 320 грн.

Зараз ви читаєте новину «Новий Opel Astra показали на "Столичному автошоу" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути