Ексклюзиви
четвер, 15 грудня 2011 14:26

Новий компактвен Fiat сфотографували на конвеєрі
5

У розпорядженні мережевого видання AlVolante опинилися шпигунські фотографії нового компактвена Fiat, який відобразили на конвеєрі в напіврозібраною стані.

Автомобіль, за попередніми даними, може отримати назву Grand 500 або Ellezero. Його публічний дебют відбудеться в березні наступного року на моторшоу в Женеві.

Судячи із зображень, зовнішність п'ятимісного компактвена Fiat виконана в стилістиці компакт-кара 500 і моделі Panda нового покоління. У салоні автомобіля також переважають дизайнерські мотиви "Панди". Однак для компактвена планується використовувати більш дорогі матеріали оздоблення. Крім того, для новинки можна буде замовити скляний дах і навігаційну систему з великим сенсорним екраном.

Компактвен буде пропонуватися з двома бензиновими двигунами: з твін-турбо агрегатом об'ємом 0,9 літра, що розвиває 85 кінських сил, і з 95-сильним мотором об'ємом 1,4 літра. Також для машини будуть доступні два дизелі об'ємом 1,3 і 1,6 літра потужністю 95 і 120 кінських сил відповідно.

На європейському ринку вартість такої машини, як очікується, становитиме близько 16 тис. євро.

Зараз ви читаєте новину «Новий компактвен Fiat сфотографували на конвеєрі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути