Ексклюзиви
пʼятниця, 02 грудня 2011 11:12

Нова "копійка" Audi отримала п'ятидверний кузов
10

Фото: Фото: Авто.Вести.Ru, Екатерина Рзянина

Audi привіз на автосалон в Токіо новий варіант компактного міського автомобіля A1, який вже встиг завоювати свого покупця. Розширити сімейство "копійки" вирішили за рахунок нового п'ятидверного кузова.

Як повідомляє автовиробник, новинка - перше поповнення сімейства Audi A1. Більш практична модифікація найбільш компактної моделі Audi практично ідентична трьохдверній версії - не змінилися ні довжина кузова, ні розміри колісної бази. Між тим, дизайнерам Audi удалося додати по 6 мм у висоту і ширину салону хетчбека. Крім того, приблизно на 1 см збільшено життєвий простір задніх пасажирів. Їх, до речі, стало троє: на відміну від двох місць другого ряду в трьохдверної модифікації, п'ятидверний А1 пропонує суцільний тримісний диван.

Для А1 Sportback виробник запропонував шість силових агрегатів з турбонаддувом, три бензинових і три дизельних. У списку бензинових моторів - 86-сильний 1,2 TFSI і два 1,4-літрових, потужністю 122 і 186 к.с. Найпотужніший розганяє хетчбек до 100 км / год за 7 секунд.

Агрегати, що працюють на важкому паливі, представлені двома варіантами економічних 1,6 TDI потужністю 90 і 105 к.с., а також 143-сильним 2,0 TDI. З таким мотором розгін до "сотні" займає у новинки 8,5 секунд, а на 100 км / год цей мотор витрачає 4,1 л палива.

Семиступінчастий "робот" S Tronic буде доступний для деяких моторів в якості опції, а зі старшими силовими агрегатами буде поставлятися як частина стандартного устаткування. На європейському ринку новинка з'явиться навесні, за ціною від 16 950 євро за базову модель з бензиновим мотором і 19,05 тис. євро - за версію з 90-сильним дизелем.

Зараз ви читаєте новину «Нова "копійка" Audi отримала п'ятидверний кузов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути