Ексклюзиви
понеділок, 19 жовтня 2020 12:41

Nissan виводить на ринок найдешевший кросовер із багатим оснащенням
7

Японський автовиробник Nissan опублікував фото нового кросовера Magnite й назвав дату його прем'єри. Про це нещодавно повідомило офіційне представництво компанії.

Кросовер Magnite — це невеликий позашляховик довжиною близько 4 метрів. Він стане найдешевшим SUV в лінійці японського виробника. Автівка коштуватиме менше 220 тис. грн .

Поки автомобіль частково покритий камуфляжем, як видно на фото. Але він не надто відрізнятиметься від однойменного концепту, який представили в липні цього року.

Nissan Magnite
Фото: obozrevatel.com
Nissan Magnite
Nissan Magnite
Nissan Magnite
Nissan Magnite

Серійний варіант автівки матиме рельєфний капот, шестикутну радіаторну решітку, рейлінги на даху та колісні диски з характерним дизайном.

У кросовера буде менше хрому в оздобленні.

Інтер'єр моделі оснастили цифровою приладовою панеллю та інформаційно-розважальною системою з 8,0-дюймовим екраном. У список обладнання новинки ввійшов також круїз-контроль, клімат-контроль і камера кругового огляду.

Базову модель оснащуватимуть 1,0-літровим трициліндровим атмосферним двигуном потужністю 72 к.с. "Старша" версія кросовера матиме 95-сильний турбомотор.

Залежно від силового агрегата виробник пропонує обирати один з трьох типів трансмісій: "механіку", "робот" або варіатор.

Авто дебютує 21 жовтня. Наразі новинка проходить фінальні тести.

Кросовер почнуть продавати на індійському ринку 2021 року. Пізніше машина з'явиться в інших країнах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Незвичний колір і божевільна ціна: у столиці помітили вражаюче авто

Компанія Nissan представила унікальний автомобіль для рятувальників на базі електричного Leaf. Автомобіль оснастили тяговою батареєю енергоємністю 62 кВт/г. Запас ходу складає 385 км.

Зараз ви читаєте новину «Nissan виводить на ринок найдешевший кросовер із багатим оснащенням». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути