четвер, 25 червня 2020 12:00

Nissan готує на продаж компактний кросовер Kicks
6

2021 Nissan Kicks
Фото: nissan.co.jp
2021 Nissan Kicks
2021 Nissan Kicks
2021 Nissan Kicks
2021 Nissan Kicks

На японському ринку дебютував оновлений кросовер Nissan Kicks.

У продаж авто надійде вже 30 червня за ціною від 2,7 млн ієн ($ 24845), повідомили на сайті компанії.

Спершу автомобіль презентували в Таїланді. Цей субкомпактний кросовер у ієрархії моделей компанії перебуває на сходинку нижче за Juke.

Новинка отримає гібридний силовий агрегат, що включає 1,2-літровий 3-циліндровий бензиновий мотор, тяговий електродвигун і невелику літій-іонну батарею енергоємністю всього 1,57 кВтг. У рух модель приводить електродвигун, а енергію для нього забезпечує ДВС, що виконує функцію бензогенератора.

Сумарна потужність силового агрегата становить 129 к. с., а крутний момент (260 Нм) доступний відразу після старту. Водій може вибирати між 4 режимами роботи системи: Normal, S, Eco і EV.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українським водіям пропонують "доносити" на порушників ПДР за допомогою мобільного додатка

Окрім цього, Kicks отримав систему напівавтоматичного управління ProPilot, яка забезпечує контроль за збереженням безпечної дистанції, утримання у смузі руху, автоматичне екстрене гальмування, а також запобігання помилковому використанню педалі акселератора.

Авто можна придбати в будь-якому з 13 різних кольорів екстер'єру, включаючи 4 двоколірних варіанти. Від попередника модель відрізняється більшим облицюванням радіатора та іншою світлотехнікою.

Салон авто оновили за допомогою нових кольорів і матеріалів оздоблення. Також встановили новий сенсорний екран з діагоналлю на 7 або 8 дюймів залежно від комплектації.

Компанія Opel представила друге покоління кросовера Mokka, який тепер став електрокаром.

Mokka 2021 першим отримав фірмову зовнішню рису, названу Opel Vizor. Ця риса буде притаманна і наступним моделям, повідомили в Auto24.

Зараз ви читаєте новину «Nissan готує на продаж компактний кросовер Kicks». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути