вівторок, 28 березня 2017 14:47

Назвали найпопулярніші автомобільні бренди в соцмережах

Назвали найпопулярніші автомобільні бренди в соцмережах

Найбільше у соцмережах обговорювали автомобілі марки Mercedes-Benz. Він переміг у рейтингу популярності автомобільних брендів в соціальних мережах за даними лютого 2017 року, який склало аналітичне агентство Brand Analytics.

Друге місце зайняла ще одна німецька марка – BMW. Замикає трійку лідерів – Toyota, передає autocentre.

Експерти аналізували обговорюваність марки по лайках, репостах, повідомленнях та відгуках у соціальних медіа: ВКонтакте, Facebook, Instagram, YouTube, Vimeo, Мой Мир, форуми і сайти відгуків. Всього дослідили більше 977 млн повідомлень російськомовних користувачів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 154 року тому народився засновник Rolls-Royce

У п'ятірку найпопулярніших також увійшли Volkswagen і Lada. Щодо останньої пояснюють, збільшення інтересу до цієї пов'язане з вірусним поширенням відео про модель Lada Vesta і старт її продажів у Німеччині.

У рейтингу опублікували 45 автобрендів. На останніх позиціях опинились Chrysler, Maserati, Infiniti та Hummer.

Це дослідження дає комплексне уявлення про інтерес до продукції кожного з автовиробників і сприйняття бренду безпосередньо користувачами, наголошують в Brand Analytics.

У січні цього року Brand Analytics опублікувала пілотний рейтинг, де переможцем був бренд BMW. А Mercedes-Benz був на другому місці. Ключовими факторами стало збільшення активності в Instagram і Youtube-блогах.

Зараз ви читаєте новину «Назвали найпопулярніші автомобільні бренди в соцмережах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути