вівторок, 08 грудня 2020 12:14

Назвали найпопулярніші автомобілі серед українців

Назвали найпопулярніші автомобілі серед українців
Українці шукають в інтернеті більше нових автомобілів, а не вживаних. Фото: unsplash

2020 року в українців найбільше викликали інтерес марки Renault, Toyota, Nissan і Skoda. 83% покупців нових авто дізнавалися про оновлення моделі автомобілів в інтернеті.

Головними джерелами інформації були новинні сайти та сторінки автодилерів, каже керівник напрямку брендинг-рішень Google Україна Сергій Братусьов для auto.24tv.

Згідно дослідження Google у Східній Європі, кожен четвертий покупець нового авто обирає модель бренду, який у нього вже є, а 7% – повертається до того, який був раніше. 27% споживачів готові змінити бренд, а 47% куплять автомобіль вперше.

"Українці шукають в інтернеті більше нових автомобілів, а не вживаних. Хоча результати продажів в Україні свідчать про протилежне. Найбільший інтерес серед нових авто люди проявляють до SUV, серед вживаних автомобілів цей клас на другому місці. Щодо марок, то найпопулярніші бренди в пошуку практично повторюють рейтинг продажів в Україні: це Renault, Toyota, Nissan та Skoda" - йдеться в дослідженні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліси автоцивілки: скільки доведеться заплатити за відсутність страховки

За даними Auto.Ria, шлях людини від першої зацікавленості автомобілем до дзвінка в автосалон – у середньому 48 днів.

Цьогоріч користувачі сайту 5,3 млн разів користувалися калькулятором розрахунку платежів у кредит. Найчастіше розраховували вартість Kia Sportage, Lada Granta, Chery Tiggo2, Skoda Octavia та Renault Logan.

У листопаді попит на нові авто в Україні знизився на 17%. При цьому, лідером продажів став автомобіль Toyota RAV4. Українці придбали 532 авто даної марки.

Зараз ви читаєте новину «Назвали найпопулярніші автомобілі серед українців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути