четвер, 07 грудня 2017 13:16

Назвали кращий кросовер преміум-класу
16

Audi Q7 другої генерації
Фото: topgear
Audi Q7 другої генерації
Audi Q7 другої генерації
Audi Q7 другої генерації
Audi Q7 другої генерації

Кращий кросовер преміального класу за версією премії Auto Trophy став німецький автомобіль Audi Q7.

Свої голоси за авто віддала 41 тис. читачів та інтернет-користувачів порталу AUTO ZEITUNG. Про це пише topgear.

Audi Q7 набрала 16,1% голосів і випередила 13 суперників. Всього за нагороди Auto Trophy 2017 боролися 260 моделей автомобілів в 15 номінаціях.

"Audi Q7 - результат втілення честолюбної ідеї, сутність якої полягає у невпинній боротьбі за подальше удосконалення", - каже німецький виробник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як еволюціонувала Audі: добірка реклам

Одним із найважливіших досягнень виробники Audi Q7 2-ї генерації називають поліпшення аеродинамічних характеристик автомобіля та істотне зниження його маси.

В рух авто приводить 1 з 2 моторів. 1-й - 3-літровий бензиновий TFSI. Його потужність 333 к.с. Крутний момент - 440 Нм. До сотні авто розганяється за 6,1 с. 2-й - літровий дизельний TDI потужністю 272 к.с. Крутний момент - 600 Нм. Він розганяє Q7 з місця до 100 км / год за 6.3 с. Обидва працюють в парі з 8-ступінчастою автоматичною коробкою передач Tiptronic.

Audi Q7 - повнорозмірний кросовер. Його презентували у вересні 2005-го на Міжнародному автосалоні у Франкфурті. Прем'єра другого покоління відбулася у січні 2015-го на міжнародному автосалоні в Детройті. У березні того ж року на Женевському автосалоні представили електро-версію автомобіля під назвою Audi Q7 e-tron. Через рік бренд презентував Audi SQ7. Вона заснована на стандартній моделі.

Зараз ви читаєте новину «Назвали кращий кросовер преміум-класу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути