середа, 15 січня 2014 17:13

Найбезпечніший китайський автовиробник показав нову модель

Китайська компанія Qoros представила свою другу модель - хетчбек Qoros3. Світова прем'єра машини відбудеться на початку березня на моторшоу в Женеві.

Хетчбек побудований на тій же модульної платформі, що і седан, який дебютував в Женеві навесні 2013 року. П'ятидверний варіант має ту ж ширину, висоту і розмір колісної бази, однак її задній звис і габаритна довжина зменшені на 117 міліметрів (до 4438 міліметрів). У гамму двигунів новинки увійдуть 1,6-літрові бензинові двигуни, що пропонуються в атмосферному (126 кінських сил) і турбованим варіанті (156 кінських сил). Трансмісії - шестиступінчаста "механіка" і "робот" з двома зчепленнями.

У стандартну комплектацію Qoros3 увійде мультимедійна система Qoros MMH з восьмидюймовым сенсорним дисплеєм, який розпізнає жести з декількох пальців - по аналогії з подібною функцією на смартфонах. Крім того, власники машин отримають доступ до власного хмарного сховища QorosQloud, яке дозволяє також віддалено дізнаватися про стан агрегатів та про поточну витрату палива. У компанії відзначають, що "софт", вся технічна начинка комплексу і графіка були розроблені Qoros самостійно. Седан і хетчбек Qoros будуть збирати на заводі в китайському місті Чанша.

Слідом за сімейством Qoros3, буде запущений в серію універсал, кросовер і великий седан. Виробник обіцяє представляти нову модель кожні шість-дванадцять місяців.

Раніше в компанії заявляли, що одним із пріоритетів фірми є розробка "якісних" автомобілів для європейського ринку. У вересні седан Qoros3 пройшов краш-тести Euro NCAP, отримавши найвищу оцінку від організації - п'ять зірок.
Зараз ви читаєте новину «Найбезпечніший китайський автовиробник показав нову модель». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути