четвер, 19 жовтня 2017 17:12

На ходу навіть після падіння дерева: показали найживучіший автомобіль

У мережі з'явилося відео, де Volkswagen Transporter зі сплюснутим корпусом їде містом.

Як виявилося, цей бус Volkswagen 2-го покоління постраждав під час штормів у Бразилії. Від сильного вітру на Volkswagen впало дерево і сильно прим'яло його, пише newsoboz.org. Та це не завадило власнику авто завести двигун і поїхати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні випускатимуть електричні автобуси

Volkswagen Transporter почали випускати у 1950 році. Всього існує шість поколінь. Буси другого покоління виходили з конвеєра протягом 1967—1979 років. Транспортер мав комфортну кабіну з суцільним гнутим лобовим склом, поліпшену задню підвіску і потужніший двигун. Розсувні двері з боків увійшли в стандартну комплектацію. У 1970 році у комплектації буса з'явилися додаткові дискові гальма спереду. Під капотом у автомобіля — двигун на 1,7-2 л., потужністю 50-70 к.с., повідомляє Вікіпедія.

Автор: Вікіпедія
  Volkswagen Transporter Type 2
Volkswagen Transporter Type 2

Тепер цей автомобіль претендує на звання — найживучішого автомобіля в історії. Користувачі цікавляться у коментарях, чи вдасться машинам нового покоління "вижити" після подібних пошкоджень.

Німецький сайт Volkswagen перестав приймати замовлення на Scirocco. У автовиробника ще залишилася певна кількість хетчбеків на складах, але нові машини вже не випускаються - завод Autoeuropa в Португалії переобладнали під виробництво нового компактного кросовера T-Roc. Передвісник моделі - концепт Iroс - дебютував в 2006 році. Машина оснащувалася 1,4-літровим турбомотором, віддача якого складала 210 к.с. Товарна версія Scirocco з'явилася в 2008 році. Хетчбек пропонувався з бензиновими і дизельними моторами потужністю від 140 до 265 к.с.

Зараз ви читаєте новину «На ходу навіть після падіння дерева: показали найживучіший автомобіль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути