неділя, 31 жовтня 2021 15:17

На дорогах Києва вводять єдиний швидкісний режим

На дорогах Києва вводять єдиний швидкісний режим
З 1 листопада максимально дозволена швидкість руху дорогами Києва становитиме 50 км/год. Фото: avtoportal

З 1 листопада у Києві запроваджують єдиний швидкісний режим.

Центр організації дорожнього руху демонтує 90 дорожніх знаків, що обмежують максимальну швидкість руху до 80 км на годину. Про це повідомляє "РБК-Україна".

Знаки демонтують на Набережному шосе, Наддніпрянському шосе, Столичному шосе, проспекті Бажана, вулиці Саперно-Слобідській, вулиці Набережно-Рибальській від Гаванського мосту до вулиці Електриків, проспекті Шухевича від Північного мосту до вулиці Бальзака.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Встановили 17 додаткових камер на дорогах: де й коли запрацюють

З 1 листопада до 1 квітня максимально дозволена швидкість руху дорогами Києва становитиме 50 км/год крім ділянок, де дозволена швидкість нижча.

Скоро на дорогах з'явиться чотири "фантомні патрулі" МВС без розпізнавальних знаків, які приховано контролюватимуть швидкість інших автівок на дорозі. Фантомні патрулі також виявлятимуть авто-двійники і шукатимуть машини, які в розшуку. Чотири автомобілі обійшлися бюджету у 3,7 млн грн. Стартова ціна одного такого кросовера становить майже 799 тис. грн. Авто поліції оснащені дволітровим мотором і повним приводом.

Зараз ви читаєте новину «На дорогах Києва вводять єдиний швидкісний режим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути