четвер, 13 серпня 2020 15:49

Мінівен зі шкіряними сидіннями й перша поява оновленої моделі - Opel презентував новинки в Києві
13

Нові Opel на "Агро-2020"
Фото: Володимир Мукан
Нові Opel на "Агро-2020"
Нові Opel на "Агро-2020"
Нові Opel на "Агро-2020"
Нові Opel на "Агро-2020"

На сільськогосподарській виставці "Агро-2020" у Києві, крім тракторів і механізмів для обробки землі, понад десяток автобрендів презентували свої моделі.

Opel уперше в Україні показав свій оновлений фургон Movano. Його скоро почнуть продавати офіційно.

Ця модель є найбільшим комерційним мікроавтобусом виробника. Її роблять на тій платформі, що і французький Renault Master.

Автор: Володимир Мукан
  Нові Opel на "Агро-2020"
Нові Opel на "Агро-2020"

Решітка радіатора стала масивнішою. Від емблеми на ній ідуть дві хромовані смуги, як на легкових моделях Opel. Хоча форма фар залишилася старою, їхній дизайн став інакшим. Тепер вони можуть бути світлодіодними. Інакший вигляд став у торпедо.

Вантажопідйомність машини — 1,535 кг

Найближчим часом в Україні можна буде купити лімітовану партію Movano. У версії кузова L2H2 вантажопідйомність машини — 1,535 кг.

Машина має передній привід. Оснащена 2,3-літровим дизельним двигуном потужністю 125 к.с. і 6-ступеневою механічною коробкою передач. Відтепер цю модель можуть комплектувати багатше — системами ABS і ESP, великим паливним баком на 80 л, камерою заднього огляду та багатофункціональним пасажирським сидінням.

"Це перша презентація нового Movano. Ще навіть не оприлюднено ціни на нього, - говорить представник концерну PSA Алла Бойко. - Автомобіль чудово підійде для невеликого бізнесу чи щоденних перевезень. У ньому комфортне місце водія і дуже місткий багажний відсік".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яскравий дизайн і трициліндровий двигун - тест-драйв Opel Crossland X

Крім цього, на заході показали комфортабельний сімейний мінівен Opel Zafira Life. Машина має три ряди широких сидінь. Всі можна регулювати вперед-назад, за рівнем нахилу спинки тощо. Кожен ряд має подвійну індивідуальну вентиляцію.

Крісла другого ряду можна розвернути на 180°, змінивши цим конфігурацію салону. Загалом салон автомобіля розраховано на 7-8 осіб.

"Zafira Life — чудовий варіант для далеких сімейних подорожей. Третій ряд сидінь тут повноцінний — вдосталь місця для голови й для ніг. Автомобіль комплектують бічними дверима з електроприводом і от таким боксом між кріслами другого ряду. Його можна перетворити на стіл", - говорить Алла.

Автор: Володимир Мукан
  Нові Opel на "Агро-2020"
Нові Opel на "Агро-2020"

Машину оснащують дизельним 2-літровим двигуном потужністю 150 і 180 к. с. — на вибір. Перший силовий агрегат працює в парі із 6-ступеневою механікою, другий — із 8-ступеневим автоматом.

"Машина в топовій комплектації має чимало опцій, які роблять водіння на далекі відстані комфортнішим. Це підігрівання керма, додатковий кондиціонер, адаптивний круїз-контроль тощо", - говорить представник виробника.

Автор: Володимир Мукан
  Нові Opel на "Агро-2020"
Нові Opel на "Агро-2020"

Залежно від комплектації авто має розетку на 220 вольт, електронне керування дитячими замками, сенсори в задньому бампері для відчинення бічних дверей і багажника. Вартість машини — від 1,275 млн грн.

Автор: Володимир Мукан
  Нові Opel на "Агро-2020"
Нові Opel на "Агро-2020"

Opel Combo Life синього кольору поставили перед Movano. Незважаючи на те, що авто має відому платформу PSA, воно має самобутній вигляд. Опелівського стилю додають фари та хромовані промені від емблеми.

"На виставці в нас ця модель - із автоматичною коробкою передач. Цікаво, що замість звичного важеля тут встановили таку зручну шайбу-перемикач. Нею можна обрати потрібний режим їзди. У салоні тут понад 30 літрів об'єму в різноманітних схованках і бардачках", - пояснює Алла Бойко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як їде найдоступніший німецький седан Opel Astra

Посадка за кермом висока. Бічна стійка огляду не заважає. Між передніми сидіннями достатньо місця для сумки середнього розміру чи рюкзака.

У підлозі біля задніх крайніх крісел вмонтовано бардачки

Кожне з трьох сидінь другого ряду можна складати окремо. Перед крайніми кріслами є вмонтовані у передні спинки сидінь столики. На вікнах розсувних дверей встановлено шторки від сонця.

У підлозі біля задніх крайніх крісел вмонтовано бардачки. Там можна тримати взуття та невеликі речі.

Вантажопідйомність фургона – 700 кг. Завантажувальна висота – мінімальна. Борт багажника як такий відсутній. У разі складання задніх сидінь можна утворити рівну підлогу.

Сам відсік – квадратної правильної форми без внутрішніх елементів, що виступають. Його об'єм – понад 950 л.

Модель продають із 1,5 і 1,6-літровим дизелем на вибір. Також можна обрати автоматичну або механічну коробку передач. Вартість моделі від 584 тис. грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трактори, машини й сільськогосподарські дрони - стартувала виставка "Агро-2020"

Виставка відбуватиметься до 14 серпня включно, вхід на захід безкоштовний.

Зараз ви читаєте новину «Мінівен зі шкіряними сидіннями й перша поява оновленої моделі - Opel презентував новинки в Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути