Ексклюзиви
четвер, 29 серпня 2019 14:56

Mercedes оприлюднив новий кросовер GLE Coupe 2020
4

Mercedes випустив дві нові версії моделі кросовера GLE
Фото: auto.24tv.ua
Mercedes випустив дві нові версії моделі кросовера GLE
Mercedes випустив дві нові версії моделі кросовера GLE
Mercedes випустив дві нові версії моделі кросовера GLE

Mercedes випустив дві нові версії моделі кросовера GLE: купе та спорт-купе.

Стрімкіший профіль і корма з "хвостиком", новий дизайн колісних дисків та більше опцій – це чи не усі візуальні зміни, але в Mercedes-Benz не скупляться на компліменти екстер'єру.

Mercedes-Benz GLE Coupe збільшили в габаритах, додали 39 мм у довжину (4939 мм) і 7 мм до ширини (2010 мм). Колісну базу збільшили на 20 мм. Завалена лінія даху забезпечила крос-купе на 9% кращу аеродинаміку.

Всередині автомобіль, як стверджує виробник, став просторішим. Принаймні в поясничній зоні та області ніг. При цьому отвори задніх дверей розширили на 35 мм. Це має полегшити посадку й висадку для пасажирів позаду. Головні найпомітніші нововведення в салоні – фірмовий мультимедійний комплекс Mercedes-Benz MBUX з двома 12,3-дюймовими моніторами. Поліпшені, порівняно з попередником, матеріали оздоблення, більше "спортивних деталей".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оновлений Land Rover Defender засвітили на знімальному майданчику "Джеймса Бонда"

Обсяг багажника - 655-1790 літрів, це на 70 л більше, ніж у попередника. Власники автомобілів з опційною пневмопідвіскою зможуть опускати край багажника на 50 мм для полегшення завантаження.

Mercedes-Benz GLE Coupe пропонуватимуть у форматі 350 d та 400 d, котрі передбачають дизельні двигуни з 272 та 330 к.с. Передаватиме крутний момент автоматична коробка передач 9GTRONIC.

Між тим, продаватимуть і Mercedes-AMG GLE 53 Coupe, оснащений 3-літровим бензиновим турбомотором. Силовий агрегат, за підтримки 21-сильного стартер-генератора EQ Boost, має потужність близько 435 "конячок". Такий агрегат поєднують з 9-ступінчатим автоматом AMG Speedshift TCT 9G, підвіскою AMG Ride Control +, потужнішими гальмами.

"Найагресивніша" версія крос-купе прискорюється від нуля до сотні за 5,3 секунди. Так само, як і звичайний AMG GLE 35. Максимальна швидкість обмежена - 250 км/год.

Офіційний публічний дебют обох новинок запланований на Франкфуртський автосалон 12 вересня. В автосалонах європейських дилерів Mercedes-Benz GLE Coupe 2020 з'явиться не раніше весни наступного року. Про це повідомили на auto.24tv.ua.

Зараз ви читаєте новину «Mercedes оприлюднив новий кросовер GLE Coupe 2020». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути