вівторок, 29 березня 2016 10:09

Mazda хоче продавати дизельну CX-9 в Європі

Mazda хоче продавати дизельну CX-9 в Європі
carscoops.com

Японський автовиробник Mazda має намір продавати у європейських країнах дизельний позашляховик CX-9.

Європейський бос "Мазди" Джефф Гайтон на мотор-шоу в Нью-Йорку сказав, що компанія думає про запуск CX-9 в Європі з дизельним двигуном, повідомляє AvtoSvit.

Нині виробник пропонує в Європі CX-3 і CX-5. CX-9 надійде в продаж в США цього літа з нещодавно розробленим 247 к. с. (182 кіловат) турбованим бензиновим агрегатом. Минулого року модель, вперше у своїй історії змінила покоління, отримала турбований двигун. Її дебют відбувся у Лос-Анджелесі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Японці презентували концепт Mazda RX-Vision

У перелік доступного оснащення для Mazda CX-9 2016 модельного року входять світлодіодні фари головного світла, аудіосистема Bose з 12 динаміками, мультимедійна система з восьмидюймовым сенсорним екраном, а також пакет систем безпеки i-Activesense. Він включає в себе адаптивний круїз-контроль, системи стеження за мертвими зонами і якою рядності руху, автоматичного включення і вимкнення дальнього світла, а також функцію автоматичного гальмування при загрозі аварії.

Нагадаємо, в Україні з 1 грудня минулого року покупцям Mazda3 пропонуватимуть і дизельний двигун, яким обладнаний "молодший брат" Mazda 2.

Зараз ви читаєте новину «Mazda хоче продавати дизельну CX-9 в Європі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути