Ексклюзиви
четвер, 23 квітня 2020 14:25

Машини швидкої допомоги від Peugeot і Citroën ремонтуватимуть безкоштовно
6

Ремонтуватимуть авто лише марки PEUGEOT і CITROЁN.
Фото: Група PSA
Ремонтуватимуть авто лише марки PEUGEOT і CITROЁN.
Ремонтуватимуть авто лише марки PEUGEOT і CITROЁN.
Ремонтуватимуть авто лише марки PEUGEOT і CITROЁN.
Ремонтуватимуть авто лише марки PEUGEOT і CITROЁN.

Другий найбільший автовиробник в Європі PSA Group і провідний український виробник автомобілів швидкої допомоги ТОВ "Автоспецпром" допоможуть МОЗ та регіональним медзакладам у ремонті "швидких" Peugeot і Citroеn.

Рішення ухвалили, оскільки авто PSA Group, переобладнані ТОВ "Автоспецпром", становлять більшість "швидких" в Україні, повідомило Представництво Групи PSA.

"PSA Group в Україні, що представлена компанією ТОВ "Пежо Сітроен Україна", та наш партнер із переобладнання автомобілів швидкої медичної допомоги ТОВ "Автоспецпром" належать до переліку соціально відповідальних компаній, які усвідомлюють теперішні виклики та намагаються надавати всебічну підтримку в боротьбі з поширенням коронавірусу", – зазначив від імені ТОВ "Пежо Сітроен Україна" Дам'єн Мартан-Кошер.

"Наша команда є невіддільною частиною системи екстреної медичної допомоги в Україні. І ми послідовно працюємо, щоб ця система в тому сегменті, який залежить від нас, була максимально ефективною. В тому числі в умовах кризи, яку викликала епідемія", – додав зі свого боку заступник директора ТОВ "Автоспецпром" Кирило Коморкін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наскільки зменшилося виробництво машин цієї весни

Завдяки цьому з 17 квітня і протягом місяця медичні заклади, в автопарку яких є Peugeot і Citro"n, можуть привозити машини до сервісних центрів офіційної дилерської мережі відповідних брендів. Для них безкоштовно:

- замінять деталі природного зношування, включаючи запасні частини, визначені у сервісних книгах, та технічні рідини;

- здійснять поточний ремонт та діагностику, включаючи запасні частини, технічні рідини, мастило (за винятком робіт і запасних частин, що належать до крупновузлових – двигунів, КПП тощо, та кузовних – деталей кузова);

- здійснять сезонну заміну шин.

Для медичного обладнання сервісні інженери ТОВ "Автоспецпром" безкоштовно проведуть роботи з ремонту та заміни за місцем базування обласних центрів екстреної медичної допомоги.

Британський автовиробник MINI змінив назву дисків через пандемію коронавірусу.

MINI перейменувала унікальні двоколірні колісні диски, представлені на новій електричній моделі Cooper SE, які спочатку назвала Corona Spoke.

Зараз ви читаєте новину «Машини швидкої допомоги від Peugeot і Citroën ремонтуватимуть безкоштовно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути