понеділок, 28 грудня 2015 14:58

Майно російського виробника суперкарів виставили на аукціон

Майно російського виробника суперкарів виставили на аукціон
фото: drive-news.net

Marussia Motors продає права на торгові марки, моделі, документації та обладнання. Про це повідомляє Drive News.

Торги призначені на 3 лютого 2016 року, заявки на участь приймають до 27 січня. Як повідомляється, перший лот складається з прав на торгові марки і математичні моделі, документації, обладнання, меблів і оргтехніки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія хоче продавати Lada Vesta в Україні

Другим лотом з молотка піде прототип суперкара Marussia B2 2011 року випуску з 360-сильним мотором. Заявлена стартова ціна – 77,5 тис євро. Автомобіль побудовали спеціально для просування компанії в Монако. Модель залишилась у цій країні.

У середині грудня поточного року в Англії на аукціон вже виставили також чотири гоночних боліда "Формули-1" з гаража команди Marussia F1 Team різних років. Ціни на них можна отримати в аукціонному будинку John Pye за індивідуальним запитом.

З того часу як навесні 2014 року проект вирішили припинити, більша частина майна Marussia Motors розійшлася по руках тих, хто займав у компаніях проекту високі пости. Передсерійний прототип Marussia B2, який побудували незадовго до смерті проекту, нещодавно пішов у Європу невідомому покупцеві. При цьому юридичні особи, що відносилися до Marussia Motors, завалені позовами від колишніх співробітників, перед якими у компаній проекту великі борги по зарплаті.

Зараз ви читаєте новину «Майно російського виробника суперкарів виставили на аукціон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути