вівторок, 06 вересня 2016 16:35

Lexus проведе конкурс дизайну

Lexus проведе конкурс дизайну
lexus.com

Компанія Lexus International проводить міжнародний конкурс дизайну Lexus Design Award. Це захід на підтримку художників та дизайнерів проводять вп'яте.

Реєстрація робіт для участі в конкурсі триватиме з 10 серпня по 16 жовтня 2016 року, повідомляє Автоцентр.

Темою конкурсу Lexus Design Award 2017 є англійське слово Yet, розкрити зміст якого учасники мають через інноваційний задум і оригінальне виконання.

На Міланському тижні дизайну - 2017, що відбудеться 4-9 квітня наступного року оголосять імена 12 фіналістів конкурсу Lexus Design Award 2017. Четверо з 12 фіналістів зможуть створити прототипи своїх проектів під керівництвом всесвітньо відомих дизайнерів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як в Україні тюнінгують Lexus

На створення кожного прототипу передбачена сума 3 млн єн. Фіналісти зможуть виставити свої творіння на експозиції Lexus на Міланському тижні дизайну − 2017. Серед представлених прототипів судді виберуть володаря гран-прі, який отримає можливість запустити своє творіння у виробництво.

Переможці попередніх конкурсів Lexus Design Award демонструють свої таланти на світовому рівні. Перевагами перемоги у конкурсі є визнання світовою громадськістю і потенціал для здійснення спільних проектів у державному і приватному секторах.

Нагадаємо, на українському ринку з'явився оновлений седан GS 200t у новій модифікації F Sport.

Зараз ви читаєте новину «Lexus проведе конкурс дизайну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути