Ексклюзиви
понеділок, 22 квітня 2019 18:28

Lexus представив найрозкішніший мікроавтобус у світі
4

Lexus LM
Фото: Lexus
Lexus LM
Lexus LM
Lexus LM

Новий Lexus LM стане першим в історії компанії мінівеном.

Автомобіль представили на автосалоні в Шанхаї. Мінівен має особливий дизайном кузова - нові грати радіатора, оптику і велику кількість хромованого декору.

Мінівен Lexus матиме 4 місця. Два пасажирські крісла будуть роздільними і матимуть численні регулювання, особливий матеріал обробки і набивання. Усі нововедення зробили для максимального комфорту пасажирів. У простішому варіанті буде 7-місцева конфігурація салону. Транспорт матиме третій ряд крісел з трьома місцями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Renault безкоштовно віддає нові електрофургони

Lexus LM матиме підвіску від седана Lexus ES, а створили його на базі Toyota Alphard. Крім цього, машина обладнана перегородкою за спинками задніх крісел. У неї можна вбудувати 26-дюймовий екран, аналоговий годинник, тримач для парасольки і холодильник.

Автомобіль доступний з 3,5 л бензиновим мотором або LM 300h з гібридним силовим агрегатом на базі 2,5 л двигуна з електричної складової. Представлені передньо і повноприводні варіанти.

Продажі стартують у Китаї та інших азіатських країнах цьогоріч. Мінівен доступний в чорному і білому кольорах. Вартість моделі не вказана.

Lexus та інші новинки показали у Шанхайському автосалоні. Це було найбільше мотор-шоу в Азії. Крім численних новинок для місцевого ринку, виставка стала майданчиком для прем'єр і глобальних моделей.

Зараз ви читаєте новину «Lexus представив найрозкішніший мікроавтобус у світі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути