Ексклюзиви
пʼятниця, 01 грудня 2017 15:57

Lanos випускати більше не будуть - ЗАЗ назвав причину

Lanos випускати більше не будуть - ЗАЗ назвав причину
Причиною припинення виробництва автомобілів моделі Lanos стала економічна ситуація в країні та зниження попиту на машини. Фото: Національний Промисловий Портал

Запорізький автомобілебудівний завод (ЗАЗ) припиняє виробництво автомобілів моделі Lanos. Натомість планує сконцентруватися на випуску комерційної техніки.

"Причиною такого рішення стала економічна ситуація в країні та зниження попиту на машини. Також безпосередній вплив мала проблема масових ввезень старих авто в обхід розмитнення", - повідомили у прес-службі "УкрАВТО", пише УНІАН.

За підсумками 2017 року український виробник легкових автомобілів планує виробити близько 3,5 тис. автотранспортних засобів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні повертають техогляд машин: що змінилось

2016 року ЗАЗ отримав 602,81 млн грн чистого збитку, що в 2 рази менше, ніж 2015-го. Через падіння економіки України і скорочення продажів автомобілів компанія в грудні 2014 року по квітень 2015 року повністю зупиняла виробництво.

Бажаючим купити автомобіль моделі Lanos доведеться викласти від 221 тис. грн.

Запорізький автомобілебудівний завод входить в корпорацію "УкрАВТО". Вона є генеральним імпортером і офіційним дилером більше 20 автомобільних брендів, володіє повним циклом власного виробництва. У структуру корпорації входить понад 400 автосервісних підприємств у всіх областях України.

Зараз ви читаєте новину «Lanos випускати більше не будуть - ЗАЗ назвав причину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути