середа, 08 грудня 2021 15:48

Купити китайський електромобіль в Україні: за і проти

Автомобілі на електротязі завойовують популярність у всьому світі. Вони не лише покращують екологію, а й надають безліч переваг своїм власникам. Це практичне та перспективне придбання. Сьогодні багато хто хоче купити китайський електромобіль в Україні. Цьому сприяє пільгове оподаткування при імпорті автомобіля з електромотором. Спробуємо розібратися у плюсах та мінусах цього рішення.

 

Плюси

Енергоефективність означає кількість енергії від джерела, яке перетворюється на фактичну енергію для приведення в дію коліс транспортного засобу. AEV набагато ефективніші, ніж звичайні автомобілі: батареї AEV перетворять від 59% до 62% енергії протягом транспортного засобу, в той час як автомобілі з ДВС перетворять тільки від 17 до 21 відсотка. Це означає, що заряджання акумулятора AEV більше впливає на живлення автомобіля, ніж заправлення бензином.

Зниження викидів, у тому числі скорочення витрати пального, є ще однією перевагою електроавто. Оскільки вони використовують акумуляторну батарею, керування авто не створює викидів з вихлопної труби. Крім того, батарея, що перезаряджається, означає набагато менше грошей, що витрачаються на паливо і запчастини.

Повністю електричні транспортні засоби також є високопродуктивними автомобілями, двигуни яких не тільки тихі та плавні, а й вимагають меншого обслуговування, ніж ДВЗ. Вам не доведеться купувати масло, міняти свічки – це суттєва економія на обслуговуванні. Водіння також може приносити задоволення, тому що двигуни AEV швидко реагують, забезпечуючи хороший момент, що крутить.

Купити електрокар можна дешево. Зниженню ціни сприяють і податкові пільги в Україні. При ввезенні авто не потрібно платити мито та ПДВ. Досить сплатити акциз у сумі 1 євро за 1 кВт ємності акумулятора.

Мінуси

Переваги придбання електромобілів відомі давно. Рідше згадують недоліки цієї техніки. Володіння електромобілем несе деякі недоліки для власників.

• Електрозаправні станції все ще нечисленні. При тривалих поїздках або візитах до передмістя вам потрібно заздалегідь спланувати маршрут або відмовитися від поїздки на електроавто.

• Електромобілі підвищать рахунки за електроенергію, якщо ви заряджаєтеся вдома.

• Більшість електромобілів виробництва 2020 року мають запас ходу 150-300 км і потребують повторного заряджання. На даний момент ви просто не можете їх використовувати для тривалих подорожей.

• Заправка бензинового або дизельного автомобіля триває кілька хвилин. Повна зарядка електромобіля займе щонайменше 4-6 годин. Часто доводиться залишати його включеним на ніч.

Купити китайський електромобіль в Україні з доставкою можна на сайті. Компанія пропонує китайські моделі в наявності та на замовлення. На сайті ви можете ознайомитись з повним списком доступних моделей.

Зараз ви читаєте новину «Купити китайський електромобіль в Україні: за і проти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути