понеділок, 13 квітня 2020 19:06

Компанія Toyota повідомила дату виходу нового кроссовера

Компанія Toyota повідомила дату виходу нового кроссовера
Компанія Toyota розповіла про дату презентації кроссовера Harrier. Фото motorcar.com.ua

Компанія Toyota розповіла про дату презентації кроссовера Harrier. Японський виробник повідомив, що презентує новинку вже у червні цього року, але поки для місцевого ринку.

Harrier зробили у двох модифікаціях. Перша – це гібридна модель із 2,5-літровою силовою установкою, що підтримується одним або двома електродвигунами, залежно від компонування. Передньопривідна версія матиме потужність 218 к.с., а повнопривідна – 222 к.с.

Друга – стандартна модель із бензиновим 2-літровим двигуном потужністю 171 к.с. Як і гібридна версія, стандартна доступна з переднім та повним приводом.

Кроссовер матиме систему запобігання зіткненням, виявлення пішоходів вдень і вночі. Виробник також заявив, що машина стане першою моделлю , яка отримає цифрове дзеркало у салоні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні офіційно презентували електричний Porsche Taycan

Нещодавно Toyota відзначила 10 мільйонів проданих кросоверів RAV4, а також повідомив деяку інформацію про компактний кросовер на базі Toyota Yaris.

Зараз ви читаєте новину «Компанія Toyota повідомила дату виходу нового кроссовера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути