четвер, 01 жовтня 2020 15:43

Китайці створили кросовер нового покоління Voyah iFree

Автор: motor1.com
  Китайський кросовер Voyah iFree
Китайський кросовер Voyah iFree

В автосалоні Пекіна представили електричний кросовер від китайської компанії Voyah. Вона є частиною концерну Dongfeng Motor Corporation. Про це повідомляє Аutocentre.

Авто назвали Voyah iFree. Електричний кросовер має ексцентричний вигляд. iFree створили в європейській стилістиці. Авто зовсім не відповідає попередньому поколінню китайських кросоверів. Під час розробки дизайну виробники використали образ міфічного птаха. Масивну емблему концепту закріплено по всій ширину передньої панелі капота. Вона символізує розкриті крила птаха. Бічний профіль - м'язистий, з великими і вираженими колісними арками. Він побудований на спеціальній платформі для електрифікованих автомобілів ESSA, розробленій компанією Dongfen. За габаритами кросовер можна порівняти з Mercedes-Benz EQC.

Автор: motor1.com
  Китайський кросовер Voyah iFree
Китайський кросовер Voyah iFree
Автор: motor1.com
  Китайський кросовер Voyah iFree
Китайський кросовер Voyah iFree

Також на зміну традиційній решітці радіатора прийшов "тунель".
Автомобіль китайського виробника в цій серії отримав довгий капот, похилу лінію даху, короткі звіси та спойлер на п'ятих дверях. Інтер'єр автомобіля не готовий повністю, але виробники обіцяють високотехнологічну кабіну з купою електронних "іграшок".

Авто Voyah iFree надійде в продаж уже наступного року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Попит на легкові авто збільшився: машини яких марок купували найчастіше

У В'єтнамі студент Архітектурно-будівельного університету Нгуен Дак Чунг створив робочу версію бетмобіля. Нещодавно його розробку показали на YouTube-каналі в'єтнамської газети VnExpress International.

Зараз ви читаєте новину «Китайці створили кросовер нового покоління Voyah iFree». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути