середа, 04 листопада 2020 15:07

Kia вироблятиме вантажівки для армії

Kia вироблятиме вантажівки для армії
Kia вироблятиме вантажівки для армії Фото:bigmir.net

Компанія Kia Motors розширює програму розробки військового транспорту. У листопаді минулого року Kia виграла конкурс армії Південної Кореї на створення нових військових вантажівок вагою 2,5 і 5 т. Вони мають зробити платформу для армійських машин наступного покоління, повідомляє "Формула 1".

За результатами конкурсу, компанія має розробити платформу для армійських машин наступного покоління і спроєктувати новий броньований автомобіль.Вантажівки оснащують 7-літровим дизелем, автоматичною коробкою передач, протибуксувальними системами, а також асистентом паркування, навігацією і підігрівом сидінь.

За рік компанія Kia для армій Південної Кореї та інших країн вже зібрала понад 140 тис. військових автівок, а саме: 9 основних типів транспортних засобів і близько 100 їхніх варіацій. Вони перевозитимуть вантаж вагою від 250 кг до 5 т.

Одночасно з цим Kia Motors запустила кілька дослідницьких проєктів, які дозволять оцінити перспективи впровадження в бойові машини автономних систем водіння, технологій паливних елементів й аварійні генератори на водні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українська компанія створила бойову машину: фото

2001 року компанія розробила 15-тонний рятувальний всюдихід, а пізніше представила багатоцільовий позашляховик з двигуном, автоматичною трансмісією та повним приводом від Mohave.

Зараз ви читаєте новину «Kia вироблятиме вантажівки для армії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути