пʼятниця, 17 липня 2020 14:29

Камери реєстрації показали, що Ford Focus розігнався на дорозі до 703 км/год

Камери реєстрації показали, що Ford Focus розігнався на дорозі до 703 км/год
За даними камер реєстрації швидкості, Ford Focus розігнався до 703 км/год. Фото: unsplash.com

В італійському місті Оффанья в провінції Анкона водійка Ford Focus отримала штраф за перевищення швидкості. У доданому звіті з даними камери відеоспостереження вказали і швидкість легковика - 703 км/год.

Про курйозний випадок повідомляє італійський сайт autoappassionati.it.

Місцеві поліцейські надіслали водійці припис на максимальний штраф - €850 за те, що вона нібито їхала зі швидкістю 703 км/год на дорозі загального користування з обмеженням швидкості 70 км/год.

Хоча розвинути швидкість літака на автомобілі Ford Focus технічно неможливо - максимальна швидкість у найпотужнішій комплектації такого авто не перевищує 250 км/год.

Після отримання абсурдних показників жінка звернулася за роз'ясненнями до Комітету з питань дотримання кодексу дорожнього руху.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Штрафи за перевищення швидкості збираються підняти всемеро - МВС

Як з'ясувалося, помилка пояснюється несправністю камери відеофіксації швидкості. Частину відповідальності покладають і на місцеву поліцію, яка не перевіряла дані у звіті, перш ніж надсилати їх жінці. Якій тепер загрожує значний штраф та мінус 10 балів у водійському посвідченні.

У Комітеті порадили не погоджуватися на скасування штрафу, а вимагати компенсації.

У мережі з'явилося відео з невдалим заїздом саморобного кабріолета, створеного на базі старого російського седана ВАЗ-2110.

Одразу після початку руху в переробленої "десятки" ВАЗ сталася деформація шасі й кузова. За кілька секунд автомобіль розвалився на 2 частини.

Зараз ви читаєте новину «Камери реєстрації показали, що Ford Focus розігнався на дорозі до 703 км/год». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути