вівторок, 25 вересня 2018 08:40

Іменні автономери замовлятимуть онлайн

  Автомобільні номери можна буде замовити через інтернет. Фото: auto-zapchasti.com.ua
Автомобільні номери можна буде замовити через інтернет. Фото: auto-zapchasti.com.ua

Чиновники МВС вирішили, що відвідувати сервісний центр бажаючим мати індивідуальні номерні знаки буде необов'язково. Зробити це можна буде через сайт сервісного центру.

Проект передбачає спрощення процедури перенесення іменних номерів з одного автомобіля власника на іншого, повідомляє сайт МВС.

Для того, аби замовити індивідуальний автономер, автовласнику доведеться обзавестися електронним цифровим підписом. Крім того, на сайті сервісного центру потрібно буде заповнити анкету з зазначенням регіону реєстрації та бажаної комбінації знаків на номері. Передбачається доставка номерів додому або отримання їх в призначений термін в сервісному центрі. Оплатити замовлення можна онлайн.

Через два тижні після оформлення замовлення на сайті клієнт отримає макет номерів для затвердження, після чого потрібно ще місяць на їх виготовлення. Потім, не пізніше ніж через 10 днів,автовласнику доведеться йти до сервісного центру МВС, аби отримати новий техпаспорт з занесеним в нього індивідуальним номером.

Ціна на індивідуальні номерні знаки залишиться незмінною. Пара табличок з першими трьома знаками обійдеться в 300 грн., кожен наступний коштуватиме 90 грн. "Картинка" – логотип на номері обійдеться в 500 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Peugeot презентувала нові гібридні авто

Німецький автовиробник Porsche остаточно відмовився від дизельних двигунів. Porsche сконцентрується на випуску автомобілів на бензинових двигунах та на гібридах. Більше того, з 2019 року компанія планує випуск електромобілів.



Зараз ви читаєте новину «Іменні автономери замовлятимуть онлайн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути