середа, 11 листопада 2020 15:08

Має 6 коліс і броньований кузов: презентували найпотужніший пікап
10

Rezvani презентувала пікап Hercules 6x6
Фото: Rezvani
Rezvani презентувала пікап Hercules 6x6
Rezvani презентувала пікап Hercules 6x6
Rezvani презентувала пікап Hercules 6x6
Rezvani презентувала пікап Hercules 6x6

Вчора американська компанія Rezvani презентувала пікап під назвою Hercules 6x6. Розробники машини називають її "найпотужнішим пікапом на Землі", повідомляє Carscoops.

Автомобіль руйнує всі шаблони, має 6 коліс і броньований кузов. Його побудували на платформі Jeep Gladiator, США.

Довжина вантажної платформи Hercules 6x6 — 2438 мм. Машина має світлодіодну смугу на даху, квадратні колісні арки, підвіску з великим дорожнім просвітом, і 37-дюймові колісні диски мідного кольору, взуті у позашляхові шини. Салон Hercules 6x6 оббитий шкірою та алькантарою, у середині розміщений 9-дюймовий сенсорний дисплей та інформаційно-розважальна система Alpine.

Серії автомобіля Hercules 6×6 мають мотори бензинові й дизельні. Їх об'єм від 3 до 7 л і потужністю від 260 до 1300 к.с. Пікапи працюють з 6 або 8-ступеневим "автоматом". При цьому всі варіанти пікапа оснащені колісною формою 6×6.

За додаткову плату клієнт компанії Rezvani може замовити версію Military Edition. На відміну від серії Hercules 6x6, вона має сирену, систему нічного бачення, велику аптечку, систему димової завіси та захист від електромагнітних імпульсів.

Ціни на машини серії Hercules 6x6 стартують від $225 тис.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нові Toyota для нардепів купили у фірми, зареєстрованої на росіянку

Американська компанія Rezvani представила оновлену модель пікапа Tank, яку розробники називають найпотужнішим у світі серійним позашляховиком. Топова версія машини отримала 6,2-літровий компресорний агрегат V8 потужністю в 1014 к. с.

Зараз ви читаєте новину «Має 6 коліс і броньований кузов: презентували найпотужніший пікап». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути