понеділок, 13 квітня 2020 18:26

Ілон Маск признався, навіщо вмонтував приховану камеру в найбюджетніших Tesla

Ілон Маск признався, навіщо вмонтував приховану камеру в найбюджетніших Tesla
Глава Tesla Ілон Маск розповів головну таємницю електромобілів Model 3. Фото obozrevatel.com

Глава Tesla Ілон Маск розповів головну таємницю електромобілів Model 3. Ще під час презентації цей легковик отримав опцію, призначення якої залишалося у таємниці кілька років. Ніхто не маг пояснити, навіщо встановлена камера над дзеркалом заднього огляду, спрямована в салон машини.

Було декілька версій, що мали логічне пояснення, проте в компанії ніяк не коментували.

Нещодавно Ілон Маск дав відповідь на цю загадку. У соцмережі Twitter користувач припустив, що камера призначена для роботаксі та встановлена для захисту. У майбутньому, коли машини Tesla працюватимуть як автономні таксі або віддалено надаватимуть автівки іншим водіям на прокат, відеокамера зможе записувати, що відбувається в салоні. І якщо хтось навмисно пошкодить електрокар, це дізнаються правоохоронні органи. У коментарі до цього посту директор Tesla відповів, що це правильна відповідь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Toyota представила дешевий автомобіль для дівчат

Торік компанія презентувала проєкт Tesla Robotaxi. Якщо власнику електрокара не потрібний буде електрокар на деякий час, його машину зможуть брати в оренду інші користувачі. За словами Маска, завдяки такому сервісу власники Tesla зароблятимуть до $30 тис. щорічно.

Зараз ви читаєте новину «Ілон Маск признався, навіщо вмонтував приховану камеру в найбюджетніших Tesla». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути