четвер, 09 лютого 2012 11:19

Hyundai показав у Чикаго "молодіжного" конкурента Honda Civic
13

Фото: Фото: Hyundai

Корейський автовиробник Hyundai привіз на автосалон в Чикаго, який стартував 8 лютого, модель Elantra в новому кузові купе. Автомобіль розрахований на молодіжну аудиторію та має конкурувати з купе Honda Civic.

Двухдверний варіанти седана "Елантра" надійде в продаж вже навесні поточного року.

Автомобіль продовжує дизайнерську лінію бренду під назвою "струмуюча скульптура". У передній частині машини акцент зроблений на воздуховод у передньому бампері. Витягнуті фари візуально "продовжуються" в рельєфну лінію, що йде вздовж кузова. З корми "назустріч" йде така ж лінія, яка бере початок від задніх ліхтарів. Коефіцієнт аеродинамічного опору становить 0,28 Cd.

Купе запозичив у седана мотор. Під капотом новинки - той же 1,8-літровий 4-циліндровий агрегат потужністю 148 к.с. і з обертовим моментів в 178 Нм.

В інтер'єрі новинки - навігатор, 7-дюймовий дисплей (машина оснащена також камерою заднього виду), аудіосистема. Є і Bluetooth технологія. У списку більш дорогих опцій - запуск автомобіля без ключа за допомогою кнопки "Старт/Стоп", шкіряна обробка салону, підігрів передніх сидінь, панорамний дах, двозонний автоматичний клімат-контроль з іонізатором повітря.

Зараз ви читаєте новину «Hyundai показав у Чикаго "молодіжного" конкурента Honda Civic». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути