вівторок, 29 вересня 2020 14:24

Hyundai Motor презентувала кінотеатр на колесах

Hyundai Motor презентувала кінотеатр на колесах
Компанія Hyundai Motor представила прототип салону IONIQ Фото: motor.ru

Південнокорейська компанія Hyundai Motor представила прототип салону IONIQ. Макет втілює нове уявлення компанії про салони електрокарів майбутнього. Про це минулого тижня повідомили на сайті американського автомобільного журналу Motor Trend.

Hyundai створила макет салону авто спільно з компанією-виробником побутової техніки LG Electronics. Вони розмістили на стелі салону вигнутий рідкокристалічний екран і динаміки в підголовниках сидінь. Діагональ екрану 77 дюймів. Пасажири електрокару зможуть одночасно виводити на нього 2 різні зображення.

Робот-пилосос і стельова ультрафіолетова світлодіодна лампа забезпечать очистку і дезінфекцію салону. Також пасажири зможуть скористатися пристроями для догляду за одягом і взуттям.

Компанія Hyundai планує оснащувати цими новинками електромобілі, починаючи з моделі IONIQ 5. Вона з'явиться вже наступного року.

Електрокар отримає камери замість дзеркал заднього виду і 3000-мм колісну базу. Це більше, ніж у флагманського Palisade.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чи купуватимуть в Україні французькі авто з російських деталей

Компанія Hyundai Motor запускає суббренд IONIQ. У його лінійці представлятимуть виключно електромобілі. Під брендом IONIQ компанія пропонуватиме комплексні клієнтоорієнтовані рішення електричної безперервної мобільності.

Зараз ви читаєте новину «Hyundai Motor презентувала кінотеатр на колесах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути