середа, 27 листопада 2013 17:21

Honda представила бюджетний седан City, який може з'явитися в Україні

В Індії відбулася світова прем'єра нового седана Honda City, який може з'явитися і в Україні. Автомобіль будуть збирати на 10 заводах Honda по всьому світу, в тому числі на турецькому підприємстві.

Будучи побудованим на шасі Honda Jazz, автомобіль може стати гідним конкурентом нинішніх Hyundai Accent або Kia Rio. Honda City у своєму четвертому поколінні виріс до 4,44 метра довжини. Його ширина становить 1,7 метра, а висота - 1,5 метра. Колісна база дорівнює 2,6 метра.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У мережу потрапили фотографії нового мінівена Lifan за 8 тисяч доларів

Honda City оснащений чотирициліндровим бензиновим двигун 1.5L i-VTEC потужністю 118 кінських сил і тягою до 145 Нм. Другим агрегатом повинен стати суперекономічний дизельний двигун 1.5L i-DTEC. Обидва двигуни агрегатируют з механічною КПП або варіатором.

Седан названий глобальним і компанія має намір просувати модель на всіх ринках. Продажі почнуться в Індії вже через пару місяців, далі City стартує на інших заводах Honda. Автомобіль повинен з'явитися в Японії, США, Аргентині, Китаї та Туреччині. Остання країна успішно експортує автомобілі і в Україну. Про ціни і остаточних комплектаціях для Європи говорити рано, але сам факт наявності такого автомобіля Honda не може не радувати.

Зараз ви читаєте новину «Honda представила бюджетний седан City, який може з'явитися в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути