Ексклюзиви
вівторок, 22 грудня 2015 14:59

Держреєстр показуватиме кількість ДТП, в яких був автомобіль

Держреєстр показуватиме кількість ДТП, в яких був автомобіль
фото: avto-vykup.kiev.ua

У Держреєстрі рухомого майна можна буде дізнатися на платній основі чи змінювався автомобіль колір та скільки разів він потрапляв у ДТП. Про це повідомляє прес-служба ГУ МВС України.

На веб-сайті МВС України з'явилася можливість перевірити транспортний засіб за реквізитами його власника. Після необхідної авторизації кожен громадянин зможе отримати інформацію про автомобіль, зареєстрований на ту чи іншу особу. Зокрема, громадянину, який робить запит, на електронну пошту буде надано базову інформацію: марка автомобіля, рік його випуску і рік реєстрації, а також об'єм двигуна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У відкритому автореєстрі можна приховати дані - експерт

Водночас процес авторизації в системі передбачає надання запитувачам інформації про себе, щоб власник автомобіля також міг дізнатися, хто цікавився його автотранспортом.

Сервіс поки що працює в тестовому режимі. Базову інформацію можна отримати безкоштовно. З часом у Головному сервісному центрі МВС планують збільшити перелік інформаційних послуг, додавши інформацію про зміну кольору авто, кількість потраплянь у ДТП тощо. Цю інформацію можна буде отримати на платній основі, кошти від її надання надходитимуть до бюджету.

Нагадаємо, в Україні відкрили доступ Єдиного реєстру транспортних засобів.

Зараз ви читаєте новину «Держреєстр показуватиме кількість ДТП, в яких був автомобіль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути