субота, 27 квітня 2019 07:25

Geely вперше показала свою нову модель без камуфляжу

Geely вперше показала свою нову модель без камуфляжу
Geely VF12 Фото: Cryptos-TV

Китайська компанія Geely випустила свій найбільший кроссовер. У нього 7-місний салон.

Geely VF12 має масивний кузов. У нього злегка випирають колісні арки, а над ним різкі ребра жорсткості. Довжина автомобіля - 4835 мм. За своїми габаритами він близький до Toyota Highlander колишнього покоління.

Не є вираженими - бампери. Нижня частина обладнана чорним, стійким до подряпин пластиком. Лицьова область машини оформлена у стилі Geely із новою фірмовою решіткою радіатора.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Tesla Model S і Model X подешевшають

Корма машини злегка перегукуються із Jaguar - 2 ліхтарі поєднуються хромованою накладкою із написом бренду. Його обладнають матричними фарами та 18-дюймовими колісними диски. Також він матиме панорамний люк у даху.

Турбований бензиновий двигун буде на 1,5 і 1,8 л, потужністю 177 і 184 кінських сил відповідно. Перший двигун розроблений разом з шведським Volvo. Аналогічним оснащують Volvo XC40 та Geely Binue. Проте двигун 1.8 є повністю розробкою Geely. Поєднується він із шестиступеневим "автоматом".

Можливо, що у VF12 також будуть гібридні версії. Невідомо на якій платформі зроблять новинку, як і те чи є у неї повний привід.

Очікується, що на китайський ринок Geely VF12 випустять до кінця цього року.

На цьогорічному Шанхайському салоні Geely показали свій новий спортивний седан Prefacce. Автовиробник не розкрив жодної інформації про силову установку. Автомобіль є невеликим седаном, який демонструє напрям розвитку модельного ряду компанії.

Зараз ви читаєте новину «Geely вперше показала свою нову модель без камуфляжу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути