Ексклюзиви
вівторок, 16 вересня 2008 09:59

Fiat представив мінівен Qubo

Італійський автовиробник Fiat опублікував прес-реліз з новими фотографіями і деталями мінівена Qubo, який з"явиться в ділерських автосалонах Європи після презентації на автосалоні в Парижі (хоча в деяких країнах, на зразок Італії і Франції, модель вже продається).

Qubo є серійним варіантом Fiat Fiorino, представленого кілька місяців тому на Женевському автосалоні. Мінівен завдовжки майже 4,0 метра, шириною і висотою 1,7 метра з двома розсувними задніми дверцями володіє досить просторим салоном, здатним вміщати п"ять пасажирів і 650 літрів багажу (2500 літрів, якщо прибрати задні сидіння). Сидіння можна розташовувати в шести різних варіантах.

Під капотом встановлений 1,4-літровий бензиновий двигун потужністю 73 кінських сил або 1,3-літровий дизель Multijet, що розвиває 75 кінських сил. У парі з п"ятиступінчатою механічною трансмісією (бензиновий варіант) і шестиступінчатою напівавтоматичною коробкою передач (дизель) агрегат витрачає в середньому 7,0 і 4,5 літрів на 100 кілометрів відповідно. Максимальна швидкість автомобіля - 155 кілометрів на годину.

Комплектація моделі включає системи ABS і EBD, трьохкінцеві ремені безпеки з натягувачами, обмежувач навантаження, гідропідсилювач, передні і бічні подушки безпеки. Додаткові опції: 16-дюймові диски, кондиціонер, шкіряна оббивка керма і ручки передач, система Blue & Me, парковочні датчики.

Стартова ціна Fiat Qubo складає 13 000 євро, повідомляє Подробности.
Зараз ви читаєте новину «Fiat представив мінівен Qubo». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути