вівторок, 11 грудня 2012 10:16

Fiat Panda перетворили на "позашляхового монстра"

Фахівці Fiat "схрестили" Panda з платформою Jeep. Справжній "монстр" на величезних колесах буде займатися рекламою нового Fiat Panda 4x4.

По суті, кузов Fiat Panda розташований на шасі позашляховика Jeep CJ7 4200, яке, в свою чергу, забезпечено тракторними колесами зі спеціальною "високошвидкісною" гумою 150 см в діаметрі і півметра завширшки. У підсумку висота всієї конструкції лише трохи не досягає 4 метрів, завширшки ж Panda тепер дорівнює 250 см.

У студії Mercurio Cinematografica, ательє Fabio Gementi і дизайнера Андреа Фаіні, які взялися за будівництво монстра, пішло близько двох тижнів на те, щоб випустити Panda Monster Truck на дорогу. У процесі роботи інженерам довелося адаптувати одну під іншу дві платформи, приділивши особливу увагу рульовому управлінню, зчепленню, акселератору і гальму.

У початку 2013 року монстр-Panda зіграє головну роль в рекламному ролику, в якому чотири друга відправляються в гори на Fiat Panda 4x4. В процесі подорожі звичайний Panda перетвориться на монстра, щоб продемонструвати свої позашляхові здібності.

Зараз ви читаєте новину «Fiat Panda перетворили на "позашляхового монстра"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути