вівторок, 11 серпня 2020 09:17

Є бургери й буріто - у фургоні Airstream відкрили заклад американської і мексиканської кухні
5

В Києві з'явилося нове місце для шанувальників американської і мексиканської кухні PARTY PLACE. Заклад знаходиться на Кільцевій дорозі, 22 - дорогою від Одеської площі до Академмістечка.

У PARTY PLACE можна замовити бургери, буріто, кесаділью,салати із сезонних овочів і лимонади зі свіжих фруктів.

На новій локації вас зустріне 8-метровий американський фургон Airstream, переобладнаний в найсучаснішу кухню-бар з професійними барменами і кухарями. Всі страви готуються максимально швидко і складаються виключно з корисних інгредієнтів. Деякі заготовки, такі як свіжий фарш для котлет, піддають "шоковому заморожуванню", щоб зберегти соковитість і смак. Ніяких магазинних напівфабрикатів і торішніх консервацій! Розміри бургерів і ціни, які до речі, нижче середньої ціни по Києву, але краще один раз самому все побачити і спробувати, ніж сто разів прочитати і почути.

"Ми - кухня з ножа! Так стверджують хлопці з команди PARTY PLACE. Ми не просто нове кафе, ми - справжня територія відпочинку і лаунж-острівець зі смачною, корисною їжею, серед нескінченного руху курсують автомобілів!"

Унікальне дизайнерське рішення і розміщення відвідувачів в декількох зонах відпочинку. Нікого не залишить байдужою дворівнева тераса з ексклюзивними маркізами, виконана за спеціальним індивідуальним проектом, м'які пуфи і шезлонги, приємна музика і зона Wi-Fi - максимум для комфортного проведення часу. Локація PARTY PLACE знаходиться на території найбільшого автосервісу Nanoprotec (Київ, вул. Кільцева дорога, 22). Якщо ви є власником автомобіля або мотоцикла, і поки проводяться планові технічні роботи, можна комфортно відпочити з освіжаючим лимонадом, продегустувати що-небудь з меню кухні або просто попрацювати на літній терасі.

Ставте точку локації на вашому GPS навігаторі і зарулюйте! Вам обов'язково сподобається!

Час роботи: понеділок - субота з 11:00 і до останнього клієнта

Контакти: +38095 420 00 50 +38096 000 03 15 , instagram, facebook

Зараз ви читаєте новину «Є бургери й буріто - у фургоні Airstream відкрили заклад американської і мексиканської кухні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути