четвер, 06 квітня 2017 07:33

Дебютувало нове покоління Buick Regal
6

Buick Regal
Фото: uincar
Buick Regal
Buick Regal
Buick Regal
Buick Regal

Перед самим автошоу в Нью-Йорку американці показали Buick Regal, причому відразу в двох кузовах — як хетчбек Sportback і універсал підвищеної прохідності Regal TourX.

Машини для американських покупців почнуть випускати в Німеччині на заводі Opel, який разом із самою маркою відійде концерну PSA. Колишній Buick Regal збирали в Канаді.

Універсал Buick Regal TourX вище, ніж хетчбек Sportback на 2 см і довші на 7,5 див. Обидві моделі оснащені 2-літровим двигуном з чотирма циліндрами, який видає потужність 250 к. с. і 355 Нм крутного моменту. Силовий агрегат працює в тандемі з 9 - або 8-швидкісний "коробкою-автомат". Про це повідомляє Planet Today.

На Buick Regal Sportback встановлюється система повного або переднього приводу. Універсал Buick Regal TourX буде поставлятися виключно з 8-ступінчастою повнопривідною трансмісією. General Motors стверджує, що Sportback став легше майже на 100 кг.

За спинками передніх сидінь можна помістити 2081 л поклажі. Виробник запевняє, що це більше, ніж у конкурентів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У "Форсажі" знищили автівок на $500 млн

Ціни на комплектації нової моделі Buick Regal 2018 поки не оголошені. Їх оголосять ближче до запуску в четвертому кварталі 2017 року.

Компанія Hyundai презентувала на моторшоу в Сеулі, в Південній Кореї нову гібридну модель седана Grandeur.

Зараз ви читаєте новину «Дебютувало нове покоління Buick Regal». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути